Paahdetut chilitomaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahdetut chilitomaatit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Paahda tomaattiherkku helposti uunissa! Paahdetut chilitomaatit maistuvat salaateissa, lisäkkeenä tai vaikkapa pastan kanssa.

Ainekset

10 kpl
Pientä tomaattia
1 - 2 kpl
Punaista chiliä
1 tl
Fariinisokeria
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 - 2 rkl
Öljyä
2 tl
Balsamiviinietikkaa (halutessasi)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise tomaatit ja pane uunivuokaan. Lisää pinnalle viipaloidut chilit, mausteet ja öljy. Paista tomaatteja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Pirskottele pinnalle halutessasi balsamiviinietikkaa. Käytä tomaatit salaatteihin tai tarjoa lihan tai kalan lisukkeena tai pastan höysteenä.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 31.8.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

445

106

7,3 g

0,5 g

7,5 g

7,3 g

2,8 g

1,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Punaista chiliä,

0,5 tl Suolaa,

Mustapippuria,

2 tl Balsamiviinietikkaa (halutessasi).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli