Huuhtele tomaatit ja siirrä ne uunivuokaan. Lisää päälle öljy, suola, sokeri, silputtu chili ja timjami. Kypsennä tomaatteja 125-asteisen uunin keskitasolla 1 1/2–2 tuntia kunnes tomaatit ovat pehmeitä, mutta eivät hajoa. Anna jäähtyä ja vetäytyä hetki. Tarjoa kalan tai lihan lisäkkeenä tai esimerkiksi mozzarellajuuston kera salaattina.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
394
94
7,3 g
1,0 g
5,8 g
5,8 g
1,8 g
0,8 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Merisuolahiutaleita,
Punaista chiliä,
0,5 tl Timjamia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli