Paahdetut kirsikkatomaatit - Yhteishyvä

Paahdetut kirsikkatomaatit

???
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Kirsikkatomaatteja
2 rkl
Neitsytoliiviöljyä
1/2 tl
Merisuolahiutaleita
1 1/2 tl
Ruokokidesokeria
1/2 kpl
Punaista chiliä
1/2 tl
Timjamia

Näin teet

1

Huuhtele tomaatit ja siirrä ne uunivuokaan. Lisää päälle öljy, suola, sokeri, silputtu chili ja timjami. Kypsennä tomaatteja 125-asteisen uunin keskitasolla 1 1/2–2 tuntia kunnes tomaatit ovat pehmeitä, mutta eivät hajoa. Anna jäähtyä ja vetäytyä hetki. Tarjoa kalan tai lihan lisäkkeenä tai esimerkiksi mozzarellajuuston kera salaattina.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2013
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g23 g
Proteiinia1 g3 g
Rasvaa7 g29 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj394 1577
Energiaa kcal94 377

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Merisuolahiutaleita

  • Punaista chiliä

  • 0,5 tl Timjamia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g23 g
Proteiinia1 g3 g
Rasvaa7 g29 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj394 1577
Energiaa kcal94 377

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Merisuolahiutaleita

  • Punaista chiliä

  • 0,5 tl Timjamia

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.