Paahdetut kirsikkatomaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahdetut kirsikkatomaatit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Kirsikkatomaatteja
2 rkl
Neitsytoliiviöljyä
1/2 tl
Merisuolahiutaleita
1 1/2 tl
Ruokokidesokeria
1/2 kpl
Punaista chiliä
1/2 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele tomaatit ja siirrä ne uunivuokaan. Lisää päälle öljy, suola, sokeri, silputtu chili ja timjami. Kypsennä tomaatteja 125-asteisen uunin keskitasolla 1 1/2–2 tuntia kunnes tomaatit ovat pehmeitä, mutta eivät hajoa. Anna jäähtyä ja vetäytyä hetki. Tarjoa kalan tai lihan lisäkkeenä tai esimerkiksi mozzarellajuuston kera salaattina.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

394

94

7,3 g

1,0 g

5,8 g

5,8 g

1,8 g

0,8 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Merisuolahiutaleita,

Punaista chiliä,

0,5 tl Timjamia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli