Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Päärynä-couscoussalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos salaattia jää tähteeksi, pakkaa se seuraavan päivän lounasevääksi.

Ainekset

2 kpl
Päärynää
1 rkl
Öljyä
2 tl
Punaista currytahnaa
2 dl
Couscousia
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Sitruunan mehu
3 rkl
Silputtua persiljaa tai korianteria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
8 kpl
Retiisiä
100 g
Fetajuustoa
2 rkl
Auringonkukansiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~21
29
/yht. 11 tuotetta
(hinta Prismassa 14.2.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Viipaloi päärynät. Kuumenna öljy ja currytahna pannulla, lisää päärynäviipaleet ja kuumenna hetki käännellen. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon öljy, sitruunamehu ja vihersilppu. Mausta couscous suolalla ja pippurilla. Viipaloi retiisit. Kokoa salaatti lautasille. Lisää murennettu feta ja siemenet annosten päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

313

1310

14,3 g

3,5 g

33,8 g

5,8 g

4,3 g

9,3 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Punaista currytahnaa,

3 rkl Silputtua persiljaa tai korianteria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli