Viipaloi päärynät. Kuumenna öljy ja currytahna pannulla, lisää päärynäviipaleet ja kuumenna hetki käännellen. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon öljy, sitruunamehu ja vihersilppu. Mausta couscous suolalla ja pippurilla. Viipaloi retiisit. Kokoa salaatti lautasille. Lisää murennettu feta ja siemenet annosten päälle.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1310
313
14,3 g
3,5 g
33,8 g
5,8 g
4,3 g
9,3 g
0,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Punaista currytahnaa,
3 rkl Silputtua persiljaa tai korianteria,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli