Päärynä-couscoussalaatti

Jos salaattia jää tähteeksi, pakkaa se seuraavan päivän lounasevääksi.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplpäärynää
1 rklöljyä
2 tlpunaista currytahnaa
2 dlcouscousia
1 rklöljyä
1/2 kplsitruunan mehu
3 rklsilputtua persiljaa tai korianteria
suolaa
rouhittua mustapippuria
8 kplretiisiä
100 gfetajuustoa
2 rklauringonkukansiemeniä

Valmistus

  1. 1

    Viipaloi päärynät. Kuumenna öljy ja currytahna pannulla, lisää päärynäviipaleet ja kuumenna hetki käännellen. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon öljy, sitruunamehu ja vihersilppu. Mausta couscous suolalla ja pippurilla. Viipaloi retiisit. Kokoa salaatti lautasille. Lisää murennettu feta ja siemenet annosten päälle.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 tl Punaista currytahnaa, 3 rkl Silputtua persiljaa tai korianteria, Suolaa, Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 13.10.2025

Samankaltaisia reseptejä