Päärynä-couscoussalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Päärynä-couscoussalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos salaattia jää tähteeksi, pakkaa se seuraavan päivän lounasevääksi.

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Päärynää
1 rkl
Öljyä
2 tl
Punaista currytahnaa
2 dl
Couscousia
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Sitruunan mehu
3 rkl
Silputtua persiljaa tai korianteria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
8 kpl
Retiisiä
100 g
Fetajuustoa
2 rkl
Auringonkukansiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Viipaloi päärynät. Kuumenna öljy ja currytahna pannulla, lisää päärynäviipaleet ja kuumenna hetki käännellen. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon öljy, sitruunamehu ja vihersilppu. Mausta couscous suolalla ja pippurilla. Viipaloi retiisit. Kokoa salaatti lautasille. Lisää murennettu feta ja siemenet annosten päälle.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2016
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1310

313

14,3 g

3,5 g

33,8 g

5,8 g

4,3 g

9,3 g

0,9 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Punaista currytahnaa,

3 rkl Silputtua persiljaa tai korianteria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli