Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pähkinäinen härkävokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 rkl
(seesami)öljyä
400 g
Naudanlihasuikaleita
100 g
Nuudeleita
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punainen paprika
200 g
Pakastepapuja
1 dl
Suolattuja ja paahdettuja cashewpähkinöitä

Kastike:

2 tl
Maissijauhoja
1 1/2 rkl
Öljyä
3 rkl
Ketjap manis -soijakastiketta
2 rkl
Makeaa thai chilikastiketta
2 tl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, hienonna kevätsipulit varsineen. Hienonna paprika. Ruskista lihasuikaleet öljyssä kuumalla pannulla. Lihan tulee ruskistua, ei kiehua omassa nesteessään. Liota nuudeleita kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta niistä vesi lävikössä. Lisää sipuli, valkosipuli, paprika ja pavut vokkiin ja jatka vokkaamista noin 10 minuuttia. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja lisää vokkiin yhdessä nuudeleiden kanssa. Jatka paistamista, kunnes liha ja vihannekset ovat kypsiä, ja kunnes nuudelit saavat hieman väriä. Lisää lopuksi cashewpähkinät ja sekoita.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.