Huuhtele kaali ja suikaloi se ohueksi. Siirrä kaali kulhoon ja lisää suola, pippuri, öljy, etikka ja hunaja. Anna maustua huoneenlämmössä puolisen tuntia tai jääkaapissa peitettynä pari tuntia. Lisää puolukat ja pähkinät. Tarjoa kalan, lihan tai kasvisten lisäkkeenä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
375
1568
32,3 g
3,3 g
12,5 g
12,3 g
7,5 g
5,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,75 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli