Pähkinäinen kaali-puolukkasalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pähkinäinen kaali-puolukkasalaatti

???
Tee herkullinen lisäkesalaatti keräkaalista. Mausta kaali mm. hunajalla, anna tekeytyä hetki, ja lisää joukkoon puolukoita ja pähkinärouhetta. Pähkinäinen kaali-puolukkasalaatti maistuu kalan, lihan tai kasvisten kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Keräkaalia
3/4 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3/4 dl
Oliiviöljyä
1/2 dl
Vaaleaa balsamiviinietikkaa tai valkoviinietikkaa
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
2 dl
Puolukoita
1 1/2 dl
Rouhittuja hasselpähkinöitä

Näin teet

1

Huuhtele kaali ja suikaloi se ohueksi. Siirrä kaali kulhoon ja lisää suola, pippuri, öljy, etikka ja hunaja. Anna maustua huoneenlämmössä puolisen tuntia tai jääkaapissa peitettynä pari tuntia. Lisää puolukat ja pähkinät. Tarjoa kalan, lihan tai kasvisten lisäkkeenä.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g50 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa32 g129 g
Kuituja8 g30 g
Energiaa kj1568 6271
Energiaa kcal375 1499

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,75 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g50 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa32 g129 g
Kuituja8 g30 g
Energiaa kj1568 6271
Energiaa kcal375 1499

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,75 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.