Pähkinäinen mansikka-keksimurujäätelö | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pähkinäinen mansikka-keksimurujäätelö

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta vaniljajäätelöä mansikkasoseella, pähkinöillä ja keksimuruilla.

Ainekset

1 l
Vaniljajäätelöä

lisäksi

2 dl
Mansikkasosetta
1 dl
Pähkinärouhetta
2 dl
Murennettuja suklaakeksejä (cookies)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota jäätelö huoneenlämpöön hetkeksi pehmenemään. Notkista jäätelö lusikalla kulhossa ja sekoita siihen mansikkasose, pähkinärouhe ja murennetut keksit. Sekoita niin, että makuaineet jäävät sattumiksi. Painele jäätelö takaisin rasiaansa ja nosta se uudelleen pakastimeen, 30–60 minuutiksi. Tarjoa sellaisenaan tai esimerkiksi suklaakakun kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
Muokattu: 23.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1491

356

25,0 g

9,8 g

24,3 g

24,0 g

3,3 g

7,5 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Murennettuja suklaakeksejä (cookies).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli