Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pähkinäinen mansikka-keksimurujäätelö

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta vaniljajäätelöä mansikkasoseella, pähkinöillä ja keksimuruilla.

Ainekset

1 l
Vaniljajäätelöä

Lisäksi

2 dl
Mansikkasosetta
1 dl
Pähkinärouhetta
2 dl
Murennettuja suklaakeksejä (cookies)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota jäätelö huoneenlämpöön hetkeksi pehmenemään. Notkista jäätelö lusikalla kulhossa ja sekoita siihen mansikkasose, pähkinärouhe ja murennetut keksit. Sekoita niin, että makuaineet jäävät sattumiksi. Painele jäätelö takaisin rasiaansa ja nosta se uudelleen pakastimeen, 30–60 minuutiksi. Tarjoa sellaisenaan tai esimerkiksi suklaakakun kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
|
Muokattu: 23.7.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

356

1491

25,0 g

9,8 g

24,3 g

24,0 g

3,3 g

7,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Murennettuja suklaakeksejä (cookies).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli