Ota jäätelö huoneenlämpöön hetkeksi pehmenemään. Notkista jäätelö lusikalla kulhossa ja sekoita siihen mansikkasose, pähkinärouhe ja murennetut keksit. Sekoita niin, että makuaineet jäävät sattumiksi. Painele jäätelö takaisin rasiaansa ja nosta se uudelleen pakastimeen, 30–60 minuutiksi. Tarjoa sellaisenaan tai esimerkiksi suklaakakun kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
356
1491
25,0 g
9,8 g
24,3 g
24,0 g
3,3 g
7,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Murennettuja suklaakeksejä (cookies).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli