Ota jäätelö huoneenlämpöön hetkeksi pehmenemään. Notkista jäätelö lusikalla kulhossa ja sekoita siihen mansikkasose, pähkinärouhe ja murennetut keksit. Sekoita niin, että makuaineet jäävät sattumiksi. Painele jäätelö takaisin rasiaansa ja nosta se uudelleen pakastimeen, 30–60 minuutiksi. Tarjoa sellaisenaan tai esimerkiksi suklaakakun kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1491
356
25,0 g
9,8 g
24,3 g
24,0 g
3,3 g
7,5 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Murennettuja suklaakeksejä (cookies).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli