Pähkinäkuorrutetut pannupihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pähkinäkuorrutetut pannupihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 dl
Chilipähkinöitä
1/2 dl
Korppujauhoja
1/2 dl
Kermaa tai vettä
1 dl
Kananmuna
1 rkl
Pihvimaustetta
400 g
Jauhelihaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Murskaa chilipähkinät karkeaksi rouheeksi. Mittaa kulhoon korppujauhot ja kerma 5 minuutiksi. Sekoita joukkoon puolet chilipähkinärouheesta, kanamuna, mausteseos ja jauheliha. Kääntele ainekset huolella sekaisin.Muotoile mureketaikinasta pihvejä. Painele pihvit toinen pinta pähkinärouheessa.Paista pihvejä öljyssä pannulla ensin pähkinäpuolelta noin 3 minuuttia. Käännä ja paista kypsiksi. Tarjoile raikkaan salaatin ja lisukkeiden kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.