Paistettu yrttisalaatti - Yhteishyvä

Paistettu yrttisalaatti

???
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 kpl
Jäävuorisalaattia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Timjamia tai basilikaa
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Leikkaa jäävuorisalaatti annoslohkoiksi ja kiinnitä lehdet grillitikuilla. Paista salaattilohkoihin kauniit pinnat pannulla. Nosta pannu syrjään.Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää valkosipulimurska, öljy ja mausteet lämpimälle pannulle. Kääntele salaattilohkot yrttiöljyssä ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoile lisäkkeenä tai salaatin sijaan.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa