Paistettu yrttisalaatti

Nappaa talteen!
| 1/2 kpl | jäävuorisalaattia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1 tl | timjamia tai basilikaa |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
| 2 rkl | hienonnettua persiljaa |
- 1.
Leikkaa jäävuorisalaatti annoslohkoiksi ja kiinnitä lehdet grillitikuilla. Paista salaattilohkoihin kauniit pinnat pannulla. Nosta pannu syrjään.Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää valkosipulimurska, öljy ja mausteet lämpimälle pannulle. Kääntele salaattilohkot yrttiöljyssä ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoile lisäkkeenä tai salaatin sijaan.
Paistettu yrttisalaatti
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kpl | jäävuorisalaattia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1 tl | timjamia tai basilikaa |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
| 2 rkl | hienonnettua persiljaa |
Valmistus
- 1
Leikkaa jäävuorisalaatti annoslohkoiksi ja kiinnitä lehdet grillitikuilla. Paista salaattilohkoihin kauniit pinnat pannulla. Nosta pannu syrjään.Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää valkosipulimurska, öljy ja mausteet lämpimälle pannulle. Kääntele salaattilohkot yrttiöljyssä ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoile lisäkkeenä tai salaatin sijaan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.




















