Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistettu yrttisalaatti

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Jäävuorisalaattia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Timjamia tai basilikaa
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa jäävuorisalaatti annoslohkoiksi ja kiinnitä lehdet grillitikuilla. Paista salaattilohkoihin kauniit pinnat pannulla. Nosta pannu syrjään.Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää valkosipulimurska, öljy ja mausteet lämpimälle pannulle. Kääntele salaattilohkot yrttiöljyssä ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoile lisäkkeenä tai salaatin sijaan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.