Paistettu yrttisalaatti

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kpljäävuorisalaattia
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rkloliiviöljyä
1 tltimjamia tai basilikaa
suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa jäävuorisalaatti annoslohkoiksi ja kiinnitä lehdet grillitikuilla. Paista salaattilohkoihin kauniit pinnat pannulla. Nosta pannu syrjään.Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää valkosipulimurska, öljy ja mausteet lämpimälle pannulle. Kääntele salaattilohkot yrttiöljyssä ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoile lisäkkeenä tai salaatin sijaan.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä