Paistetut siikafileet, porkkana-purjopaistos ja tillivoimuusi
Paistetut siikafileet, porkkana-purjopaistos ja tillivoimuusi
Yhteistyössä

Paistetut siikafileet, porkkana-purjopaistos ja tillivoimuusi

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Kevyesti kuullotettu tuorekasvissekoitus, tillivoilla kruunattu muusi ja rapeaksi paistetut siikafileet ovat pikaruokaa parhaimmillaan! Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kplcarrot & leek -kasvissekoitusta
300 gruodotonta siikafileetä
voita ja öljyä paistamiseen
sormisuolaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi

4 dlperunamuusia
2 rklvoita
1 rklhienonnettua tilliä
limä/sitruunaa lohkoina

Valmistus

  1. 1

    Kuullota kasvissekoitus pannulla öljyssä kypsäksi. Paista siikafileet toisella pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja pippurilla.

    MääräAinesosa
    300 gruodotonta siikafileetä
    1 kplcarrot & leek -kasvissekoitusta
    voita ja öljyä paistamiseen
    sormisuolaa
    rouhittua mustapippuria
  2. 2

    Sulata voi ja sekoita tilli joukkoon. Annostele lautasille kuumaa muusia ja tillivoita. Lisää kalat, kasvikset ja sitruslohkot.

    MääräAinesosa
    2 rklvoita
    1 rklhienonnettua tilliä
    limä/sitruunaa lohkoina
    4 dlperunamuusia

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 rasia Carrot & leek -kasvissekoitusta, Voita ja öljyä paistamiseen, Sormisuolaa, Rouhittua mustapippuria, 1 rkl Hienonnettua tilliä, Limä/sitruunaa lohkoina.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
25.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä