Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.
Sekoita jauhot, suola ja pippuri kulhossa. Kääntele fileet jauhoseoksessa.
Kuumenna hieman voita ja öljyä pannulla. Vaahdon laskettua paista fileitä keskilämmöllä 1–2 minuuttia molemmin puolin, kunnes pinta saa väriä ja kala on kypsää. Paista fileet muutamassa erässä ja lisää hieman rasvaa fileiden kääntämisen jälkeen, jos leivitys on imenyt kaiken pannulta.
Tarjoa fileet jogurttikastikkeen ja esimerkiksi perunamuusin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
442
1851
31,8 g
10,3 g
16,0 g
3,5 g
2,3 g
22,3 g
2,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl tilliä hienonnettuna,
2 tl sitruunan kuoriraastetta .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli