Pakastekalavokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pakastekalavokki

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

200 g
Pakasteseitiä
1 kpl
(400 g) vokkivihanneksia
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Soijaa
2 rkl
Tillisilppua
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
Tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota seitipakkauksesta kaksi annospalaa ja leikkaa ne kohmeisina kuutioiksi. Paista palat kypsiksi ja kauniin värisiksi öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Ota kala pois pannulta.

Lisää vähän öljyä ja paista vihannekset. Mausta soijalla. Lisää kalapalat vihannesten päälle kuumenemaan hetkeksi. Silppua pinnalle tilliä.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

994

237

15,0 g

1,0 g

5,5 g

2,5 g

1,5 g

19,5 g

1,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Tillisilppua,

0,25 tl Suolaa,

0,25 tl Mustapippuria,

Tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli