Pakastekalavokki - Yhteishyvä

Pakastekalavokki

???
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Pakasteseitiä
1 kpl
(400 g) vokkivihanneksia
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Soijaa
2 rkl
Tillisilppua
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
Tilliä

Näin teet

1

Ota seitipakkauksesta kaksi annospalaa ja leikkaa ne kohmeisina kuutioiksi. Paista palat kypsiksi ja kauniin värisiksi öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Ota kala pois pannulta.

Lisää vähän öljyä ja paista vihannekset. Mausta soijalla. Lisää kalapalat vihannesten päälle kuumenemaan hetkeksi. Silppua pinnalle tilliä.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g11 g
Proteiinia20 g39 g
Rasvaa15 g30 g
Kuituja2 g3 g
Energiaa kj994 1988
Energiaa kcal237 474

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Tillisilppua

  • 0,25 tl Suolaa

  • 0,25 tl Mustapippuria

  • Tilliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g11 g
Proteiinia20 g39 g
Rasvaa15 g30 g
Kuituja2 g3 g
Energiaa kj994 1988
Energiaa kcal237 474

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Tillisilppua

  • 0,25 tl Suolaa

  • 0,25 tl Mustapippuria

  • Tilliä

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.