Ota seitipakkauksesta kaksi annospalaa ja leikkaa ne kohmeisina kuutioiksi. Paista palat kypsiksi ja kauniin värisiksi öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Ota kala pois pannulta.
Lisää vähän öljyä ja paista vihannekset. Mausta soijalla. Lisää kalapalat vihannesten päälle kuumenemaan hetkeksi. Silppua pinnalle tilliä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
237
994
15,0 g
1,0 g
5,5 g
2,5 g
1,5 g
19,5 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tillisilppua,
0,25 tl Suolaa,
0,25 tl Mustapippuria,
Tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli