Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pakastekalavokki

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

200 g
Pakasteseitiä
1 kpl
(400 g) vokkivihanneksia
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Soijaa
2 rkl
Tillisilppua
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
Tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota seitipakkauksesta kaksi annospalaa ja leikkaa ne kohmeisina kuutioiksi. Paista palat kypsiksi ja kauniin värisiksi öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Ota kala pois pannulta.

Lisää vähän öljyä ja paista vihannekset. Mausta soijalla. Lisää kalapalat vihannesten päälle kuumenemaan hetkeksi. Silppua pinnalle tilliä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

237

994

15,0 g

1,0 g

5,5 g

2,5 g

1,5 g

19,5 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Tillisilppua,

0,25 tl Suolaa,

0,25 tl Mustapippuria,

Tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli