Ota seitipakkauksesta kaksi annospalaa ja leikkaa ne kohmeisina kuutioiksi. Paista palat kypsiksi ja kauniin värisiksi öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Ota kala pois pannulta.
Lisää vähän öljyä ja paista vihannekset. Mausta soijalla. Lisää kalapalat vihannesten päälle kuumenemaan hetkeksi. Silppua pinnalle tilliä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
994
237
15,0 g
1,0 g
5,5 g
2,5 g
1,5 g
19,5 g
1,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tillisilppua,
0,25 tl Suolaa,
0,25 tl Mustapippuria,
Tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli