Pakastekalavokki

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
200 gpakasteseitiä
1 kpl(400 g) vokkivihanneksia
2 rklöljyä
1 rklsitruunamehua
1 rklsoijaa
2 rkltillisilppua
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
tilliä

Valmistus

  1. 1

    Ota seitipakkauksesta kaksi annospalaa ja leikkaa ne kohmeisina kuutioiksi. Paista palat kypsiksi ja kauniin värisiksi öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Ota kala pois pannulta.

    Lisää vähän öljyä ja paista vihannekset. Mausta soijalla. Lisää kalapalat vihannesten päälle kuumenemaan hetkeksi. Silppua pinnalle tilliä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl Tillisilppua, 0,25 tl Suolaa, 0,25 tl Mustapippuria, Tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä