Palsternakka-perunasose - Yhteishyvä

Palsternakka-perunasose

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Jahoisia perunoita
200 g
Palsternakkaa (n. 2 kpl)
Vettä
1 tl
Suolaa
2 1/2 dl
Maitoa
25 g
Margariinia halutessasi

Näin teet

1

Kuori ja paloittele perunat ja palsternakat. Palsternakka kypsyy hitaammin kuin peruna, joten paloittele se pienemmäksi. Keitä kasvikset kypsiksi vedessä. Kaada keitinvesi pois ja survo kasvikset sähkövatkaimen terillä. Lisää maito ja suola sekä halutessasi vähän margariinia. Vatkaa tasaiseksi soseeksi ja tarjoile lammaspaistin kanssa.

Resepti
MInna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa