Palsternakka-perunasose | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Palsternakka-perunasose

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Jahoisia perunoita
200 g
Palsternakkaa (n. 2 kpl)
Vettä
1 tl
Suolaa
2 1/2 dl
Maitoa
25 g
Margariinia halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja paloittele perunat ja palsternakat. Palsternakka kypsyy hitaammin kuin peruna, joten paloittele se pienemmäksi. Keitä kasvikset kypsiksi vedessä. Kaada keitinvesi pois ja survo kasvikset sähkövatkaimen terillä. Lisää maito ja suola sekä halutessasi vähän margariinia. Vatkaa tasaiseksi soseeksi ja tarjoile lammaspaistin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.