Palsternakkakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Palsternakkakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Sipuli
200 g
Palsternakkaa
1 rkl
Öljyä
5 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio tai 1,5 rkl vasikanfondia
1/4 tl
Suolaa
2 tl
Sinappia
Mustapippuria

suurus:

1 dl
Ruokakermaa
2 rkl
Vehnäjauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli ja palsternakka. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää vesi, lihaliemikuutio tai fondi. Keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta kastike monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Siivilöi puhtaaseen kattilaan ja mausta suolalla, sinapilla ja mustapippurilla. Sekoita jauhot kerman joukkoon. Kaada seos koko ajan sekoittaen kastikeaineksien joukkoon. Anna kiehua hetken ajan.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.