Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Palsternakkakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
200 g
Palsternakkaa
1 rkl
Öljyä
5 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio tai 1,5 rkl vasikanfondia
1/4 tl
Suolaa
2 tl
Sinappia
Mustapippuria

Suurus:

1 dl
Ruokakermaa
2 rkl
Vehnäjauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli ja palsternakka. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää vesi, lihaliemikuutio tai fondi. Keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta kastike monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Siivilöi puhtaaseen kattilaan ja mausta suolalla, sinapilla ja mustapippurilla. Sekoita jauhot kerman joukkoon. Kaada seos koko ajan sekoittaen kastikeaineksien joukkoon. Anna kiehua hetken ajan.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.