Paprikaveneet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paprikaveneet

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

3 kpl
Keltaista paprikaa
3 kpl
Punaista paprikaa
200 g
Yrttituorejuustoa
2 dl
Juustoraastetta esim. emmental

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese paprikat ja poista siemenet. Leikkaa ne ensin puoliksi ja sitten kolmeen tai neljään lohkoon. Nostele tuorejuustoa paprikaveneisiin. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Gratinoi paprikat uunissa uunivastusten alla 225 asteessa noin 5-10 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.