Papu-bataattikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Papu-bataattikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g) bataatti
100 g
Juuriselleriä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Öljyä
2 tl
Juustokuminaa
1/2 tl
Chilijauhetta
1 kpl
(410/250g) kidneypapuja chilikastikkeessa
3 rkl
Tomaattisosetta
6 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi bataatti ja selleri. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita ja juureksia teflonkattilassa ja sekoita joukkoon mausteet. Lisää pavut, tomaattisose, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja vettä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.