Papu-bataattikeitto

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (300 g) bataatti |
| 100 g | juuriselleriä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 tl | juustokuminaa |
| 1/2 tl | chilijauhetta |
| 1 kpl | (410/250g) kidneypapuja chilikastikkeessa |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 6 dl | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuutio |
- 1.
Kuori ja kuutioi bataatti ja selleri. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita ja juureksia teflonkattilassa ja sekoita joukkoon mausteet. Lisää pavut, tomaattisose, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja vettä.
Papu-bataattikeitto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (300 g) bataatti |
| 100 g | juuriselleriä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 tl | juustokuminaa |
| 1/2 tl | chilijauhetta |
| 1 kpl | (410/250g) kidneypapuja chilikastikkeessa |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 6 dl | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuutio |
Valmistus
- 1
Kuori ja kuutioi bataatti ja selleri. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita ja juureksia teflonkattilassa ja sekoita joukkoon mausteet. Lisää pavut, tomaattisose, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja vettä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























