Papusalsa
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (400/265 g) ruskeita papuja |
| 1 kpl | (200 g) pakastemaissia |
| 1 kpl | limetin mehu |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
| 1 tl | mietoa chilirouhetta |
| 2 kpl | kevätsipulinvartta tai nippu hienonnettua ruohosipulia |
| 4 rkl | hienonnettua persiljaa |
- 1.
Valuta pavut ja kaada kulhoon. Sekoita joukkoon maissit, limetin mehu, öljy ja suola ja chilirouhe. Lisää joukkoon hienonnetut sipulinvarret ja persilja ja sekoita. Tarjoile kasvis- tai liharuokien lisäkkeenä.
Papusalsa
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (400/265 g) ruskeita papuja |
| 1 kpl | (200 g) pakastemaissia |
| 1 kpl | limetin mehu |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
| 1 tl | mietoa chilirouhetta |
| 2 kpl | kevätsipulinvartta tai nippu hienonnettua ruohosipulia |
| 4 rkl | hienonnettua persiljaa |
Valmistus
- 1
Valuta pavut ja kaada kulhoon. Sekoita joukkoon maissit, limetin mehu, öljy ja suola ja chilirouhe. Lisää joukkoon hienonnetut sipulinvarret ja persilja ja sekoita. Tarjoile kasvis- tai liharuokien lisäkkeenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























