Papusalsa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Papusalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400/265 g) ruskeita papuja
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
1 kpl
Limetin mehu
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
1 tl
Mietoa chilirouhetta
2 kpl
Kevätsipulinvartta tai nippu hienonnettua ruohosipulia
4 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta pavut ja kaada kulhoon. Sekoita joukkoon maissit, limetin mehu, öljy ja suola ja chilirouhe. Lisää joukkoon hienonnetut sipulinvarret ja persilja ja sekoita. Tarjoile kasvis- tai liharuokien lisäkkeenä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.