Papusalsa

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(400/265 g) ruskeita papuja
1 kpl(200 g) pakastemaissia
1 kpllimetin mehu
1 rkloliiviöljyä
suolaa
1 tlmietoa chilirouhetta
2 kplkevätsipulinvartta tai nippu hienonnettua ruohosipulia
4 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Valuta pavut ja kaada kulhoon. Sekoita joukkoon maissit, limetin mehu, öljy ja suola ja chilirouhe. Lisää joukkoon hienonnetut sipulinvarret ja persilja ja sekoita. Tarjoile kasvis- tai liharuokien lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä