Papusalsa - Yhteishyvä

Papusalsa

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(400/265 g) ruskeita papuja
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
1 kpl
Limetin mehu
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
1 tl
Mietoa chilirouhetta
2 kpl
Kevätsipulinvartta tai nippu hienonnettua ruohosipulia
4 rkl
Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Valuta pavut ja kaada kulhoon. Sekoita joukkoon maissit, limetin mehu, öljy ja suola ja chilirouhe. Lisää joukkoon hienonnetut sipulinvarret ja persilja ja sekoita. Tarjoile kasvis- tai liharuokien lisäkkeenä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa