Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Huuhtele lehtikaalit ja kuivaa ne talouspaperilla. Poista kovat lehtiruodit ja levitä lehdet leivinpaperille uunipellille.
Leikkaa pekoniviipaleet neljään osaan. Levitä ne lehtikaalien päälle. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes pekonit ovat ruskeita ja lehtikaalit rapeita.
Sekoita kananmunat, maito ja juustoraaste kulhossa.
Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta siivilässä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita muna-maito-juustoseos pastaan. Kiehauta koko ajan sekoittaen. Lisää pekonit ja lehtikaalit. Mausta pippurilla. Viimeistele halutessasi esimerkiksi parmesaanijuustolla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
347
1450
10,0 g
3,3 g
46,8 g
2,8 g
2,5 g
15,3 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Juustoraastetta,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli