Parmesaanikrutongit

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
5 dl(3 isoa paahtoleipäviipaletta) leipäkuutioita
1 rklöljyä
1/2 tlpaprikajauhetta
1 1/2 dlparmesaaniraastetta

Valmistus

  1. 1

    Poista leivistä kuoret ja leikkaa kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista leipäpalat miedolla lämmöllä kullanruskeiksi. Nosta kuutiot pois pannulta. Sekoita lämpimiin kuutioihin paprikajauhe ja juustoraaste. Tarjoile porkkanakeiton kanssa. Krutongit sopivat lisäkkeeksi myös salaatteihin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025