Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parmesaanikrutongit

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

5 dl
(3 isoa paahtoleipäviipaletta) leipäkuutioita
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Paprikajauhetta
1 1/2 dl
Parmesaaniraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista leivistä kuoret ja leikkaa kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista leipäpalat miedolla lämmöllä kullanruskeiksi. Nosta kuutiot pois pannulta. Sekoita lämpimiin kuutioihin paprikajauhe ja juustoraaste. Tarjoile porkkanakeiton kanssa. Krutongit sopivat lisäkkeeksi myös salaatteihin.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 14.11.2006
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.