Parmesaanikrutongit
1 Kappaletta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 5 dl | (3 isoa paahtoleipäviipaletta) leipäkuutioita |
| 1 rkl | öljyä |
| 1/2 tl | paprikajauhetta |
| 1 1/2 dl | parmesaaniraastetta |
- 1.
Poista leivistä kuoret ja leikkaa kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista leipäpalat miedolla lämmöllä kullanruskeiksi. Nosta kuutiot pois pannulta. Sekoita lämpimiin kuutioihin paprikajauhe ja juustoraaste. Tarjoile porkkanakeiton kanssa. Krutongit sopivat lisäkkeeksi myös salaatteihin.
Parmesaanikrutongit
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 5 dl | (3 isoa paahtoleipäviipaletta) leipäkuutioita |
| 1 rkl | öljyä |
| 1/2 tl | paprikajauhetta |
| 1 1/2 dl | parmesaaniraastetta |
Valmistus
- 1
Poista leivistä kuoret ja leikkaa kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista leipäpalat miedolla lämmöllä kullanruskeiksi. Nosta kuutiot pois pannulta. Sekoita lämpimiin kuutioihin paprikajauhe ja juustoraaste. Tarjoile porkkanakeiton kanssa. Krutongit sopivat lisäkkeeksi myös salaatteihin.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























