Sulata margariini pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen. Anna jauhojen kiehahtaa. Lisää maito ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon pinaatin- ja parsakaalinpalat. Anna kiehua noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää juusto, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto tasaiseksi. Tarjoile halutessasi keitettyjen kananmunien kera.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
874
209
11,3 g
4,3 g
16,0 g
10,5 g
1,5 g
9,3 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (150 g) pakastepinaattia,
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua valkopippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli