Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsakaali-pinaattikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maukas arkikeitto syntyy helposti ja edullisesti. Tässä pinaattikeitossa on mm. pinaattia, parsakaalia ja sulatejuustoa. Tarjoa parsakaali-pinaattikeitto halutessasi keitettyjen kananmunien kanssa.

Ainekset

50 g
Margariinia
3 rkl
Vehnäjauhoja
8 dl
Maitoa
1 kpl
(150 g) pakastepinaattia
1 kpl
(200 g) parsakaalia
1 kpl
(150 g) murennettua sulatejuustoa
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata margariini pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen. Anna jauhojen kiehahtaa. Lisää maito ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon pinaatin- ja parsakaalinpalat. Anna kiehua noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää juusto, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto tasaiseksi. Tarjoile halutessasi keitettyjen kananmunien kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.12.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

209

874

11,3 g

4,3 g

16,0 g

10,5 g

1,5 g

9,3 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pussi (150 g) pakastepinaattia,

0,5 tl Suolaa,

Rouhittua valkopippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli