Parsakaali-pinaattikeitto - Yhteishyvä

Parsakaali-pinaattikeitto

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Maukas arkikeitto syntyy helposti ja edullisesti. Tässä pinaattikeitossa on mm. pinaattia, parsakaalia ja sulatejuustoa. Tarjoa parsakaali-pinaattikeitto halutessasi keitettyjen kananmunien kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

50 g
Margariinia
3 rkl
Vehnäjauhoja
8 dl
Maitoa
1 kpl
(150 g) pakastepinaattia
1 kpl
(200 g) parsakaalia
1 kpl
(150 g) murennettua sulatejuustoa
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

Näin teet

1

Sulata margariini pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen. Anna jauhojen kiehahtaa. Lisää maito ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon pinaatin- ja parsakaalinpalat. Anna kiehua noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää juusto, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto tasaiseksi. Tarjoile halutessasi keitettyjen kananmunien kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.12.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja16 g64 g
Proteiinia9 g37 g
Rasvaa11 g45 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj874 3494
Energiaa kcal209 834

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 pussi (150 g) pakastepinaattia

  • 0,5 tl Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja16 g64 g
Proteiinia9 g37 g
Rasvaa11 g45 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj874 3494
Energiaa kcal209 834

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 pussi (150 g) pakastepinaattia

  • 0,5 tl Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.