Sulata margariini pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen. Anna jauhojen kiehahtaa. Lisää maito ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon pinaatin- ja parsakaalinpalat. Anna kiehua noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää juusto, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto tasaiseksi. Tarjoile halutessasi keitettyjen kananmunien kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
209
874
11,3 g
4,3 g
16,0 g
10,5 g
1,5 g
9,3 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (150 g) pakastepinaattia,
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua valkopippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli