Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsakaali-porkkanakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
4 kpl
Porkkanaa
150 g
Parsakaalia
Tilkka öljyä
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1/2 dl
Kevytkermaa
1 rkl
Maissijauhoa
1 1/2 tl
Kuivattua raakuunaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja pieni sipuli ja raasta pestyt, kuoritut porkkanat. Siisti ja paloittele parsakaali pieniksi suupaloiksi. Pane parsakaalipalat höyrytyskattilaan ja kypsennä, kunne palat ovat hiukan pehmenneet. Jäähdytä palat nopeasti kylmän juoksevan veden alla. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulisilppu. Lisää porkkaraaste, vesi ja kasvisliemikuutiot. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuutin ajan ja soseuta keitto sitten sauvasekoittimella. Lisää kermaan tasaisesti sekoitetut maissijauhot ja hienonnettu rakuuna. Pane keittoon parsakaalipalat ja anna kiehahtaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.