Parsakaali-porkkanakeitto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
4 kplporkkanaa
150 gparsakaalia
tilkka öljyä
1 lvettä
2 kplkasvisliemikuutiota
1/2 dlkevytkermaa
1 rklmaissijauhoa
1 1/2 tlkuivattua raakuunaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja pieni sipuli ja raasta pestyt, kuoritut porkkanat. Siisti ja paloittele parsakaali pieniksi suupaloiksi. Pane parsakaalipalat höyrytyskattilaan ja kypsennä, kunne palat ovat hiukan pehmenneet. Jäähdytä palat nopeasti kylmän juoksevan veden alla. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulisilppu. Lisää porkkaraaste, vesi ja kasvisliemikuutiot. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuutin ajan ja soseuta keitto sitten sauvasekoittimella. Lisää kermaan tasaisesti sekoitetut maissijauhot ja hienonnettu rakuuna. Pane keittoon parsakaalipalat ja anna kiehahtaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä