Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsakaali-savukinkkukastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Tricolori-kierrepastaa

Kastike:

300 g
Parsakaalia
1 kpl
(200 g) ranskankermaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
250 g
Palvikinkkua
4 rkl
Juustoraastetta
3 rkl
Pastan keitinlientä

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Valmista ensin kastike. Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä varsia muutama minuutti, lisää kukinnot. Keitä vielä muutama minuutti. Valuta keitinvesi ja säästä sitä hieman. Nosta takaisin kattilaan varret ja osa kukinnoista. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää joukkoon ranskankerma ja puristetut valkosipulinkynnet. Paloittele kinkku pieniksi paloiksi ja lisää loppujen parsakaalien ja juustoraasteen kanssa kastikkeeseen. Notkista kastike keitinliemellä. Keitä pasta ja tarjoile lämpimän kastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 10.1.2023

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.