Parsakaali-savukinkkukastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsakaali-savukinkkukastike

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Tricolori-kierrepastaa

KASTIKE:

300 g
Parsakaalia
1 kpl
(200 g) ranskankermaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
250 g
Palvikinkkua
4 rkl
Juustoraastetta
3 rkl
Pastan keitinlientä

Näin teet

1

Valmista ensin kastike. Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä varsia muutama minuutti, lisää kukinnot. Keitä vielä muutama minuutti. Valuta keitinvesi ja säästä sitä hieman. Nosta takaisin kattilaan varret ja osa kukinnoista. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää joukkoon ranskankerma ja puristetut valkosipulinkynnet. Paloittele kinkku pieniksi paloiksi ja lisää loppujen parsakaalien ja juustoraasteen kanssa kastikkeeseen. Notkista kastike keitinliemellä. Keitä pasta ja tarjoile lämpimän kastikkeen kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.5.2019