Poista parsojen tyvestä puumainen, kova osa. Kuori parsat nupusta alaspäin. Keitä niitä suolalla maustetussa vedessä 6–10 minuuttia parsojen paksuudesta riippuen. Kokeile kypsyyttä terävällä veitsellä parsan tyvestä. Voit tarjota parsat kylminä tai lämpiminä. Jos tarjoat kylminä, jäähdytä parsat kulhollisessa jäävettä. Valuta parsat ja laita ne tarjoiluvadille.
Valuta ja kuivaa ravut. Grillaa ne halutessasi nopeasti.
Lämmitä hollandaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan.
Laita hollandaisekastike, pestot ja majoneesi omiin tarjoiluastioihin. Paloittele kova juusto. Asettele juustot, lohi, valutetut ravunpyrstöt, lihaviipaleet ja pähkinät tarjoiluvadille. Tarjoa leivän kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2515
601
47,0 g
13,2 g
9,7 g
4,8 g
7,2 g
31,8 g
2,2 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli