Tee pohja huoneenlämpöisistä aineksista. Vaahdota margariini ja 1 ½ dl sokeria. Erottele valkuaiset eri kulhoon ja sekoita keltuaiset sokerivaahtoon. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne vuorotellen soijajuoman kanssa taikinaan. Älä vaivaa. Levitä leivinpaperille pellille.
Vaahdota valkuaiset ja 2 dl sokeria. Lusikoi marenki taikinan päälle. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä.
Avaa kylmä kookoskermapakkaus pohjasta ja valuta ohut neste pois. Laita paksu osa kulhoon ja vaahdota 5 minuuttia. Lisää mangosoija. Mausta limenkuorella. Vaahdota valkuainen ja sokeri eri kulhossa ja kääntele täytteeseen.
Leikkaa kakkulevy kolmeen osaan. Aseta yksi levy vadille. Levitä vajaa puolet täytteestä ja kahden passionin sisus levylle. Täytä samoin toinen kerros. Nosta kansi paikoilleen. Koristele täytteellä ja hedelmillä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1602
383
23,5 g
12,0 g
36,9 g
24,5 g
0,6 g
6,3 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Leivinjauhetta,
Limen raastettua kuorta,
Passionhedelmää,
Limeä lohkoina.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli