Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Passion-mangobrita

Passion-mangobrita

timer-iconNoin tunti  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
8 Palaa
Fork and knife
8 Palaa
Kolmen kerroksen britakakku sisältää pehmeän kakkupohjan, muhkean marenkihunnun ja kookoskerman ja eksoottisten hedelmien maustaman täytteen.

Ainekset

pohja

150 g
Leivontamargariinia
1 1/2 dl
+ 2 dl sokeria
4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Perunajauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Soijajuomaa

täyte

2 dl
Kylmää kookoskermaa
1 kpl
(150 g) mangonmakuista soijavalmistetta (alpro go on)
1/2 kpl
Limen raastettua kuorta
1 kpl
Kananmunanvalkuainen
2 rkl
Sokeria

lisäksi

7 kpl
Passionhedelmää
Limeä lohkoina

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Tee pohja huoneenlämpöisistä aineksista. Vaahdota margariini ja 1 ½ dl sokeria. Erottele valkuaiset eri kulhoon ja sekoita keltuaiset sokerivaahtoon. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne vuorotellen soijajuoman kanssa taikinaan. Älä vaivaa. Levitä leivinpaperille pellille.

150 g
Leivontamargariinia
1 1/2 dl
+ 2 dl sokeria
4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Perunajauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Soijajuomaa
2

Vaahdota valkuaiset ja 2 dl sokeria. Lusikoi marenki taikinan päälle. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä.

1 1/2 dl
+ 2 dl sokeria
4 kpl
Kananmunaa
3

Avaa kylmä kookoskermapakkaus pohjasta ja valuta ohut neste pois. Laita paksu osa kulhoon ja vaahdota 5 minuuttia. Lisää mangosoija. Mausta limenkuorella. Vaahdota valkuainen ja sokeri eri kulhossa ja kääntele täytteeseen.

1 kpl
(150 g) mangonmakuista soijavalmistetta (alpro go on)
1/2 kpl
Limen raastettua kuorta
2 rkl
Sokeria
1 kpl
Kananmunanvalkuainen
2 dl
Kylmää kookoskermaa
4

Leikkaa kakkulevy kolmeen osaan. Aseta yksi levy vadille. Levitä vajaa puolet täytteestä ja kahden passionin sisus levylle. Täytä samoin toinen kerros. Nosta kansi paikoilleen. Koristele täytteellä ja hedelmillä.

7 kpl
Passionhedelmää
Limeä lohkoina
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 27.3.2017
Muokattu: 30.6.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

383

1602

23,5 g

12,0 g

36,9 g

24,5 g

0,6 g

6,3 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Leivinjauhetta,

Limen raastettua kuorta,

Passionhedelmää,

Limeä lohkoina.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli