Keitä pasta, huuhtaise kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Sekoita kastikeainekset keskenään. Sekoita kastike pastan, paloitellun omenan ja herneiden joukkoon. Kaada seos kulhoon (salaatinlehtien päälle). Lisää pinnalle paloiteltua juustoa, kinkkusuikaleita, makkaraa tai muita leikkeleitä sekä kirsikkatomaatteja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
304
1272
14,8 g
3,8 g
34,0 g
5,8 g
2,8 g
7,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Sinappia,
0,5 tl Suolaa,
Ripaus chiliä,
(vihreää salaattia),
Leikkeleitä ja juustoja,
Kirsikkatomaatteja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli