Keitä pasta, huuhtaise kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Sekoita kastikeainekset keskenään. Sekoita kastike pastan, paloitellun omenan ja herneiden joukkoon. Kaada seos kulhoon (salaatinlehtien päälle). Lisää pinnalle paloiteltua juustoa, kinkkusuikaleita, makkaraa tai muita leikkeleitä sekä kirsikkatomaatteja.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1272
304
14,8 g
3,8 g
34,0 g
5,8 g
2,8 g
7,0 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Sinappia,
0,5 tl Suolaa,
Ripaus chiliä,
(vihreää salaattia),
Leikkeleitä ja juustoja,
Kirsikkatomaatteja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli