Pekoni-kevätsipulimajoneesi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pekoni-kevätsipulimajoneesi

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Paahdetun pekonin ja raikkaan kevätsipulin maustama majoneesi on takuuvarma joka paikan kastike.

Ainekset

1 kpl
(170 g) pekonia
2 kpl
Kevätsipulin vartta
2 dl
Majoneesia
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda pekonit rapeiksi ja laita hetkeksi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Kuutioi pekonit ja silppua kevätsipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarjoa esimerkiksi grilliruoan kanssa tai hampurilaiskastikkeena.

Vinkki: Valmista kastike valmiiksi kotona, purkita ja ota mukaan mökille tai grillijuhliin.

Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 26.5.2017
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

6039

1443

160,0 g

12,0 g

2,0 g

2,0 g

5,0 g

2,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli