Pekoni-kevätsipulimajoneesi - Yhteishyvä

Pekoni-kevätsipulimajoneesi

Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Paahdetun pekonin ja raikkaan kevätsipulin maustama majoneesi on takuuvarma joka paikan kastike.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(170 g) pekonia
2 kpl
Kevätsipulin vartta
2 dl
Majoneesia
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Paahda pekonit rapeiksi ja laita hetkeksi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Kuutioi pekonit ja silppua kevätsipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarjoa esimerkiksi grilliruoan kanssa tai hampurilaiskastikkeena.

Vinkki: Valmista kastike valmiiksi kotona, purkita ja ota mukaan mökille tai grillijuhliin.

Resepti
Tiina Valkonen
Kuvat
Elvi Rista
Julkaistu: 26.5.2017
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g2 g
Proteiinia5 g5 g
Rasvaa160 g160 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj6039 6039
Energiaa kcal1443 1443

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g2 g
Proteiinia5 g5 g
Rasvaa160 g160 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj6039 6039
Energiaa kcal1443 1443

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

Resepti
Tiina Valkonen

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.