Pekoni-kevätsipulimajoneesi

Arvostele resepti
3 Desilitraa

15 min

Paahdetun pekonin ja raikkaan kevätsipulin maustama majoneesi on takuuvarma joka paikan kastike.

Ainekset

MääräAinesosa
170 gpekonia
2 kplkevätsipulin vartta
2 dlmajoneesia
1/2 tlrouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Paahda pekonit pannulla rapeiksi ja nosta hetkeksi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.

    MääräAinesosa
    170 gpekonia
  2. 2

    Kuutioi pekonit ja hienonna kevätsipulit. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarjoa esimerkiksi grilliruoan kanssa tai hampurilaiskastikkeena.

    MääräAinesosa
    2 kplkevätsipulin vartta
    2 dlmajoneesia
    1/2 tlrouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Elvi Rista
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä