Pekoni-possupihvit ja kukkakaalimuusi

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(noin 500 g) porsaan sisäfilee
1 rklmargariinia ja öljyä
2 rklpunaista thai-currytahnaa
suolaa
1 kpl(140 g) pekoniviipaleita

Kukkakaalimuusi

1 kpliso (noin 700 g) kukkakaali
1 kplvalkosipulinkynsi
3 rklkermaa
2 rklvoita
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Ota filee huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Leikkaa filee viipaleiksi ja hakkaa ne ohuemmiksi lihanuijalla tai nyrkillä. Ruskista pihvit nopeasti pannulla molemmin puolin. Sipaise pintaan currytahnaa ja mausta kevyesti suolalla. Kääri pihvien ympärille pekoniviipaleet. Nosta pihvit 225-asteisen uunin keskitasolle 10 minuutiksi. Sammuta uuni ja jätä jälkilämpöön kukkakaalimuusin valmistuksen ajaksi. Keitä paloiteltu kukkakaali ja valkosipulinkynsi suolalla maustetussa vedessä täysin kypsiksi. Nosta pihvit uunista ja peitä foliolla. Valuta kukkakaalit ja lisää joukkoon kerma, voi ja ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria. Soseuta tasaiseksi muusiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025