Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pekoni-possupihvit ja kukkakaalimuusi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(noin 500 g) porsaan sisäfilee
1 rkl
Margariinia ja öljyä
2 rkl
Punaista thai-currytahnaa
Suolaa
1 kpl
(140 g) pekoniviipaleita

Kukkakaalimuusi

1 kpl
Iso (noin 700 g) kukkakaali
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 rkl
Kermaa
2 rkl
Voita
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota filee huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Leikkaa filee viipaleiksi ja hakkaa ne ohuemmiksi lihanuijalla tai nyrkillä. Ruskista pihvit nopeasti pannulla molemmin puolin. Sipaise pintaan currytahnaa ja mausta kevyesti suolalla. Kääri pihvien ympärille pekoniviipaleet. Nosta pihvit 225-asteisen uunin keskitasolle 10 minuutiksi. Sammuta uuni ja jätä jälkilämpöön kukkakaalimuusin valmistuksen ajaksi. Keitä paloiteltu kukkakaali ja valkosipulinkynsi suolalla maustetussa vedessä täysin kypsiksi. Nosta pihvit uunista ja peitä foliolla. Valuta kukkakaalit ja lisää joukkoon kerma, voi ja ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria. Soseuta tasaiseksi muusiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.