Pekoni-tonnikalaleivät - Yhteishyvä

Pekoni-tonnikalaleivät

???
Annokset
5
Jaa Somessa

Ainekset

170 g
Pekonia
1 kpl
Tonnikalaa vedessä
1 dl
Majoneesia
2 tl
Sinappia
10 kpl
Paahtoleipää
2 kpl
Tomaattia
Salaattia

Näin teet

1

Paista pekoni miedolla lämmöllä pannulla. Jäähdytä ja paloittele. Valuta tonnikala. Sekoita majoneesin joukkoon pekoni, tonnikala ja sinappi. Viipaloi tomaatit. Levitä kaikille leiville tonnikalatäytettä. Pane viidelle leivälle tomaattia ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Resepti
MInna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa