Pekoni-tonnikalaleivät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pekoni-tonnikalaleivät

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

170 g
Pekonia
1 kpl
Tonnikalaa vedessä
1 dl
Majoneesia
2 tl
Sinappia
10 kpl
Paahtoleipää
2 kpl
Tomaattia
Salaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista pekoni miedolla lämmöllä pannulla. Jäähdytä ja paloittele. Valuta tonnikala. Sekoita majoneesin joukkoon pekoni, tonnikala ja sinappi. Viipaloi tomaatit. Levitä kaikille leiville tonnikalatäytettä. Pane viidelle leivälle tomaattia ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.