Pekonileivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pekonileivät

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Rapeat toastit kätkevät sisälleen italialaisia makuja.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Paahtoleipäviipaletta
1 kpl
(125 g) mozzarellapallo
1 kpl
Tomaatti
4 kpl
Isoa basilikanlehteä
1 kpl
(170 g) pekonia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Viipaloi mozzarella ja tomaatti. Jaa viipaleet kahdelle paahtoleivälle. Aseta päälle basilikanlehdet ja kansiksi toiset paahtoleivät. Kääri leipien ympärille pekoniviipaleet ristikkäin. Paista leivät pannulla keskilämmöllä käännellen rapeiksi ja kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 9.11.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

850

203

6,0 g

3,0 g

27,0 g

2,0 g

2,5 g

8,0 g

0,9 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Isoa basilikanlehteä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli