Rapeat toastit kätkevät sisälleen italialaisia makuja.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
4 kplpaahtoleipäviipaletta
1 kpl(125 g) mozzarellapallo
1 kpltomaatti
4 kplisoa basilikanlehteä
1 kpl(170 g) pekonia

Valmistus

  1. 1

    Viipaloi mozzarella ja tomaatti. Jaa viipaleet kahdelle paahtoleivälle. Aseta päälle basilikanlehdet ja kansiksi toiset paahtoleivät. Kääri leipien ympärille pekoniviipaleet ristikkäin. Paista leivät pannulla keskilämmöllä käännellen rapeiksi ja kauniin ruskeiksi.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Isoa basilikanlehteä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä