Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pekonileivät

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Rapeat toastit kätkevät sisälleen italialaisia makuja.

Ainekset

4 kpl
Paahtoleipäviipaletta
1 kpl
(125 g) mozzarellapallo
1 kpl
Tomaatti
4 kpl
Isoa basilikanlehteä
1 kpl
(170 g) pekonia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi mozzarella ja tomaatti. Jaa viipaleet kahdelle paahtoleivälle. Aseta päälle basilikanlehdet ja kansiksi toiset paahtoleivät. Kääri leipien ympärille pekoniviipaleet ristikkäin. Paista leivät pannulla keskilämmöllä käännellen rapeiksi ja kauniin ruskeiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 9.11.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

203

850

6,0 g

3,0 g

27,0 g

2,0 g

2,5 g

8,0 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Isoa basilikanlehteä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli