Pekonileivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pekonileivät

???
Annokset
2
Ruokavalio
Rapeat toastit kätkevät sisälleen italialaisia makuja.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Paahtoleipäviipaletta
1 kpl
(125 g) mozzarellapallo
1 kpl
Tomaatti
4 kpl
Isoa basilikanlehteä
1 kpl
(170 g) pekonia

Näin teet

1

Viipaloi mozzarella ja tomaatti. Jaa viipaleet kahdelle paahtoleivälle. Aseta päälle basilikanlehdet ja kansiksi toiset paahtoleivät. Kääri leipien ympärille pekoniviipaleet ristikkäin. Paista leivät pannulla keskilämmöllä käännellen rapeiksi ja kauniin ruskeiksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 9.11.2015
Muokattu: 2.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g54 g
Proteiinia8 g16 g
Rasvaa6 g12 g
Kuituja3 g5 g
Energiaa kj850 1700
Energiaa kcal203 406

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Isoa basilikanlehteä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g54 g
Proteiinia8 g16 g
Rasvaa6 g12 g
Kuituja3 g5 g
Energiaa kj850 1700
Energiaa kcal203 406

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Isoa basilikanlehteä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.