Lado pekoniviipaleet kylmälle pannulle vierekkäin. Kuumenna pannu ja paista pekoniviipaleita noin 2 minuuttia molemmin puolin, kunnes pekonit ovat kauniin ruskeita ja rapeita.
Halkaise avokadot ja poista kivet. Kaapaise hedelmäliha kuoresta lusikalla ja leikkaa viipaleiksi. Huuhtele ja viipaloi kurkku. Huuhtele salaatinlehdet.
Leikkaa leipä 2 cm:n viipaleiksi. Sekoita kulhossa maito ja kananmuna. Kasta leipäviipaleet munamaidossa.
Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä tai nokare voita. Paista kaksi leipäviipaletta kerrallaan pannulla noin minuutti molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea ja rapea.
Voitele leivät tuorejuustolla. Lado päälle salaattia, pekonia, avokadoa ja kurkkua. Rouhaise pintaan mustapippuria. Tarjoile heti.
Vinkki: Kasvisversiossa pekoni korvataan aurinkokuivatulla tomaatilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1089
261
18,0 g
5,3 g
15,3 g
2,5 g
4,5 g
7,3 g
0,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Öljyä tai voita,
Mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli