Lado pekoniviipaleet kylmälle pannulle vierekkäin. Kuumenna pannu ja paista pekoniviipaleita noin 2 minuuttia molemmin puolin, kunnes pekonit ovat kauniin ruskeita ja rapeita.
Halkaise avokadot ja poista kivet. Kaapaise hedelmäliha kuoresta lusikalla ja leikkaa viipaleiksi. Huuhtele ja viipaloi kurkku. Huuhtele salaatinlehdet.
Leikkaa leipä 2 cm:n viipaleiksi. Sekoita kulhossa maito ja kananmuna. Kasta leipäviipaleet munamaidossa.
Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä tai nokare voita. Paista kaksi leipäviipaletta kerrallaan pannulla noin minuutti molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea ja rapea.
Voitele leivät tuorejuustolla. Lado päälle salaattia, pekonia, avokadoa ja kurkkua. Rouhaise pintaan mustapippuria. Tarjoile heti.
Vinkki: Kasvisversiossa pekoni korvataan aurinkokuivatulla tomaatilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
261
1089
18,0 g
5,3 g
15,3 g
2,5 g
4,5 g
7,3 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Öljyä tai voita,
Mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli