Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Penneä nakkikastikkeella

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Kuorettomia pikku nakkeja
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(400 ml)valmista pastakastiketta
1 dl
Maitoa tai vettä
Mustapippuria

Lisäksi:

Pennepastaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota öljyssä pannulla ensin hetken aikaa sipuleita ja lisää sitten nakit. Kääntele niin, että nakit saavat hieman väriä. Lisää pastakastike sekä maito tai vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Tarjoa keitetyn pennepastan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.1.2007
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.