Perinteiset jauhelihapihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Perinteiset jauhelihapihvit

Perinteiset jauhelihapihvit

timer-icon30 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Perinteiset jauhelihapihvit valmistuvat nopeasti uunissa. Tarjoa jauhelihapihvi esimerkiksi perunan tai kasvisten kanssa.

Ainekset

1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Vettä tai kermaviiliä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
(valkosipulinkynsi)
1 tl
Paprikajauhetta
500 g
Jauhelihaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Hienonna sipuli ja lisää joukkoon. Jos haluat pehmeää ja mietoa sipulia, hauduta sitä hetki pannulla öljyssä tai sellaisenaan mikroaaltouunissa. Lisää kanamuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi.

1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Vettä tai kermaviiliä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kananmuna
500 g
Jauhelihaa
1 tl
Suolaa
(valkosipulinkynsi)
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Paprikajauhetta
2

Muotoile taikinasta pihvejä. Tee 8 suurta tai 14 keskikokoista pihviä uunipellille. Kypsennä pihvit 225 asteessa 15 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 10.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.