Perinteiset jauhelihapihvit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perinteiset jauhelihapihvit

Perinteiset jauhelihapihvit
Kappaleita
12
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
225°C
Perinteiset jauhelihapihvit valmistuvat nopeasti uunissa. Tarjoa jauhelihapihvi esimerkiksi perunan tai kasvisten kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Vettä tai kermaviiliä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
(valkosipulinkynsi)
1 tl
Paprikajauhetta
500 g
Jauhelihaa

Näin teet

1

Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Hienonna sipuli ja lisää joukkoon. Jos haluat pehmeää ja mietoa sipulia, hauduta sitä hetki pannulla öljyssä tai sellaisenaan mikroaaltouunissa. Lisää kanamuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi.

1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Vettä tai kermaviiliä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kananmuna
500 g
Jauhelihaa
1 tl
Suolaa
(valkosipulinkynsi)
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Paprikajauhetta
2

Muotoile taikinasta pihvejä. Tee 8 suurta tai 14 keskikokoista pihviä uunipellille. Kypsennä pihvit 225 asteessa 15 minuuttia.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 10.2.2005
Muokattu: 13.8.2019