Huuhtele persikat, poista kivet ja paloittele. Huuhtele ja paloittele kurkku. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Valuta mozzarella. Revi salaatti ja juusto suupaloiksi. Kuori pistaasipähkinät ja rouhi veitsellä kevyesti. Hienonna minttu.
Asettele salaatti, persikat, kurkut ja juusto vadille. Ripottele pähkinät ja minttu pinnalle.
Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta kastike salaatille juuri ennen tarjoilua tai tarjoa erikseen salaatin kanssa.
Vinkki: Korvaa paraguayosit tavallisilla persikoilla tai nektariineilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
407
1705
27,5 g
4,5 g
18,3 g
15,0 g
6,5 g
18,8 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli