Persikkasalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(415/250 g) säilykepersikoita mehussa
1/2 kplkiinankaalia
1 kplruukku jääsalaattia
1/2 kplkurkkua

Kastike

1 rklomenaviinietikkaa
1/2 kplsitruunan mehu
1 rklhunajaa
2 rkloliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valuta persikat ja pilko ne lohkoiksi. Leikkaa kaali ja salaatti ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kurkku lohkoiksi. Sekoita ainekset keskenään. Sekoita kastikkeen aineet keskenään pullossa ravistaen ja valuta juuri ennen tarjoilua salaatin päälle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025