Peruna-fenkolisalaatti

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
n. 1 kg perunoita
2 kplfenkolia

Kastike

2 kplruukkua basilikaa
1 dloliiviöljyä
1 kplvalkosipulinkynsi
2 rklvalkoviinietikkaa
1 dlparmesaaniraastetta
1/2 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä. Huuhtele fenkolit ja poista niistä kannat. Leikkaa pitkittäin pienemmiksi paloiksi ja keitä eri kattilassa suolalla maustetussa vedessä noin 3-4 minuuttia. Valmista kastike sekoittamalla aineet tehosekoittimessa juoksevaksi kastikkeeksi. Leikkaa perunat pienemmiksi paloiksi ja nosta fenkolien kanssa kulhoon. Kaada kastike päälle ja sekoita kevyesti. Perunat sopivat mainiosti esim. lohen kanssa tarjottavaksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katsi Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025