Peruna-fenkolisalaatti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Perunasalaatti fenkolilla

Peruna-fenkolisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

N. 1 kg perunoita
2 kpl
Fenkolia

kastike

2 kpl
Ruukkua basilikaa
1 dl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Valkoviinietikkaa
1 dl
Parmesaaniraastetta
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Keitä pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä. Huuhtele fenkolit ja poista niistä kannat. Leikkaa pitkittäin pienemmiksi paloiksi ja keitä eri kattilassa suolalla maustetussa vedessä noin 3-4 minuuttia. Valmista kastike sekoittamalla aineet tehosekoittimessa juoksevaksi kastikkeeksi. Leikkaa perunat pienemmiksi paloiksi ja nosta fenkolien kanssa kulhoon. Kaada kastike päälle ja sekoita kevyesti. Perunat sopivat mainiosti esim. lohen kanssa tarjottavaksi.

Resepti:
Katsi Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 25.1.2005
Muokattu: 25.6.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.