Peruna-halloumivartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Peruna-halloumivartaat

Peruna-halloumivartaat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helpot kasvisvartaat kootaan varhaisperunoista, kesäkurpitsasta ja halloumijuustosta. Hyödynnä vartaisiin edellispäivänä keitetyt perunat. Kastikkeessa maistuu rosmariini ja sitruuna.

Ainekset

1 l
Keitettyjä varhaisperunoita (pieniä tai keskikokoisia)
1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
(200 g) halloumijuustoa

rosmariini-sitruunakastike

1/2 dl
Oliiviöljyä
1 tl
Rosmariinia
2 rkl
Sitruunanmehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

Varrastikkuja (puisia tai metallisia)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane puiset varrastikut veteen likoamaan. Pujottele vartaisiin vuorotellen kokonaisia keitettyjä perunoita ja paloiteltua kesäkurpitsaa sekä halloumia. Yhdistä kulhossa grillauskastikkeen ainekset. Valele vartaat kastikkeella ja grillaa ne kauniin värisiksi välillä käännellen. Valele vartaita kastikkeella muutaman kerran grillaamisen aikana.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.