Peruna-papusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Peruna-papusalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Perunoita
200 g
Vihreitä pakastepapuja
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Hapahko omena
1 kpl
Maustekurkku
1/2 - 1 dl
Hienonnettua persiljaa
2 - 3 rkl
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja keitä perunat. Paloittele jäähtyneet perunat. Sulata pavut. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori omena ja kuutioi se ja maustekurkku. Sekoita ainekset. Valuta joukkoon öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Tarjoile esimerkiksi grillipihvien seurana.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 13.6.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.