Peruna-sipulitortilla | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Peruna-sipulitortilla

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 kpl
Keskikokoista keitettyä perunaa
1 rkl
Öljyä
6 kpl
Kananmunaa
Rouhittua mustapippuria
Suolaa
1/2 dl
Silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
1/2 tl
Kuminansiemeniä

päälle

Silputtua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi. Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne.Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä ensin muutama minuutti sipulisilppua. Älä anna sen saada väriä. Levitä sipulien päälle perunaviipaleet.Vatkaa kulhossa kananmunat, suola, pippuri, aurinkokuivatut tomaatit ja kuminansiemenet. Kaada munakaseos pannulle. Kypsennä keskilämmöllä, kunnes munakas on hyytynyt ja sen pohja on saanut kauniin värin. Ripottele tortillan päälle persiljaa ja tarjoa heti.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.