Kuori perunat. Raasta ne hienoksi, pane raaste siivilään ja painele pois irtoava neste. Mausta raaste suolalla ja pippurilla.
Kuumenna lettupannun osioissa voi-öljyseosta. Lisää runsas ruokalusikallinen raastetta ja painele tasaiseksi letuksi. Paista keskilämmöllä kauniin ruskeiksi, käännä ja paista kypsiksi.
Valuta mäti kuivemmaksi siivilässä. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Lisää mäti ja silputtu sipuli. Anna seoksen maustua ja kiinteytyä jääkaapissa. Tarjoa tahna lämpimien röstiperunoiden kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
904
216
14,7 g
8,5 g
10,7 g
1,8 g
1,0 g
9,3 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
0,25 tl Mustapippuria,
Tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli