Perunasillilautanen | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Perunasillilautanen

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

150 - 200 g
Paloiteltuja sipulisillifileitä
1 kpl
Punasipuli
6 kpl
Keitettyä varhaisperunaa
4 kpl
Pientä keitettyä punajuurta
Ripaus suolaa
Rouhittua mustapippuria
Tilliä koristeluun

kastike:

2 rkl
Öljyä
1 rkl
Valkoviinietikkaa
1 tl
Sokeria
1 tl
Sinappia
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi punasipuli ohueksi. Viipaloi keitetyt perunat ja punajuuret. Asettele perunat lautaselle ja rouhi niiden päälle hiukan suolaa ja mustapippuria. Lisää punajuuri- ja sipuliviipaleet. Sekoita keskenään kastikeainekset ja valele kastiketta viipaleiden päälle. Asettele annokseen vielä sipulisillipalat ja koristele annos tillillä..

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.