Perunasillilautanen

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 - 200 gpaloiteltuja sipulisillifileitä
1 kplpunasipuli
6 kplkeitettyä varhaisperunaa
4 kplpientä keitettyä punajuurta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
tilliä koristeluun

Kastike:

2 rklöljyä
1 rklvalkoviinietikkaa
1 tlsokeria
1 tlsinappia
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi punasipuli ohueksi. Viipaloi keitetyt perunat ja punajuuret. Asettele perunat lautaselle ja rouhi niiden päälle hiukan suolaa ja mustapippuria. Lisää punajuuri- ja sipuliviipaleet. Sekoita keskenään kastikeainekset ja valele kastiketta viipaleiden päälle. Asettele annokseen vielä sipulisillipalat ja koristele annos tillillä..

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025