Kuori ja paloittele perunat ja omena. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää perunat ja omenat. Kääntele hetki. Lisää kattilaan vesi ja liemikuutio. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Sekoita loppuvaiheessa joukkoon tuorejuusto ja suola.
Soseuta perunat survimella tai sauvasekoittimella. Jos haluat keitosta silkkisen tasaista, siivilöi se. Ripottele keiton pinnalle paistettuja omenakuutioita, paahdettua sipulia ja hienonnettua persiljaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
153
642
4,8 g
0,8 g
22,5 g
3,5 g
2,0 g
2,8 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
7 dl Vettä,
Suolaa,
Paistettuja omenakuutioita,
Paahdettua sipulia,
Hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli