Pienet mustikkakukot
Ainekset
Valmistus
Nypi yhteen margariini, sokeri ja ruisjauhot tasaiseksi taikinaksi. Jos taikina on löysää, lisää jauhoja. Ota kolmasosa taikinasta talteen kansipaloja varten. Painele loput taikinasta pienten, voideltujen vuokien pohjalle ja reunoille. Yhdistä kulhossa mustikat, kookoshiutaleet, perunajauhot, sokeri ja kardemumma. Jaa seos vuokiin. Kauli loput taikinasta levyksi ja ota siitä muotilla pyöreitä kiekkoja. Nosta vuokien päälle taikinapala kanneksi. Nosta vuoat uunipellille ja pistele kannet haarukalla. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.