Huuhtele ja kuori parsat ja keitä muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä.
Sekoita kulhossa munat, neste, parmesaanijuusto, hienonnettu kevätsipuli ja mausteet. Öljyä muffinivuoat ja jaa munaseos syvennyksiin. Leikkaa parsat parin sentin paloiksi ja laita yksi parsa yhteen vuokaan. Säästä parsan nuput koristeeksi.
Kypsennä munakkaita 200-asteisen uunin alatasossa noin 20 minuuttia. Voit grillata munakkaisiin grillivastusten alla kauniin ruskeat pinnat. Irrota munakkaat vuoasta ja nosta tarjolle. Koristele parsannupuilla ja hienonnetulla kevätsipulilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
242
1014
17,2 g
4,0 g
1,5 g
1,5 g
0,7 g
20,8 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Raastettua parmesaanijuustoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli