Pienet parsamunakkaat - Yhteishyvä

Pienet parsamunakkaat

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Vihrää parsaa
6 kpl
Kananmunaa
2 rkl
Kermaa, maitoa tai vettä
3 rkl
Raastettua parmesaanijuustoa
2 kpl
Kevätsipulin vartta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Öljyä

Näin teet

1

Kuori parsat ja keitä muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä. Sekoita kulhossa munat, neste, parmesaanijuusto, hienonnettu kevätsipuli ja mausteet. Öljyä muffinivuoat ja jaa munaseos syvennyksiin. Leikkaa parsat parin sentin paloiksi ja laita yksi parsa yhteen vuokaan. Säästä parsan nuput koristeeksi. Kypsennä munakkaita 200-asteisen uunin alatasossa noin 20 minuuttia. Voit grillata munakkaisiin grillivastusten alla kauniin ruskeat pinnat. Irrota munakkaat vuoasta ja nosta tarjolle. Koristele parsannupuilla ja hienonnetulla kevätsipulilla.

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa