Pihvipiirakat

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplkarjalanpiirakkaa
4 kplvalmista tai itse valmistettua jauhelihapihviä
4 kplkananmunaa
4 rklvalkosipulituorejuustoa
2 rklpersiljasilppua

Valmistus

  1. 1

    Paista kananmunat pannulla niin, että keltuaiset jäävät ehjiksi. Voitele karjalanpiirakat tuorejuustolla, johon olet sekoittanut silputun persiljan. Pane jauhelihapihvit karjalanpiirakoiden päälle ja kuumenna leipiä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Aseta piirakoille paistetut kananmunat ja tarjoile salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025