Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pihvipiirakat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Karjalanpiirakkaa
4 kpl
Valmista tai itse valmistettua jauhelihapihviä
4 kpl
Kananmunaa
4 rkl
Valkosipulituorejuustoa
2 rkl
Persiljasilppua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista kananmunat pannulla niin, että keltuaiset jäävät ehjiksi. Voitele karjalanpiirakat tuorejuustolla, johon olet sekoittanut silputun persiljan. Pane jauhelihapihvit karjalanpiirakoiden päälle ja kuumenna leipiä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Aseta piirakoille paistetut kananmunat ja tarjoile salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.