Pikainen punajuurilisäke
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 500 g | punajuuria |
| 2 rkl | voita |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 rkl | hunajaa |
- 1.
Kuori ja lohko punajuuret. Sulata voi kasarissa ja lisää joukkoon punajuuret. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä käännellen. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja hunajalla. Tarjoile lämpimänä lisäkkeenä.
Pikainen punajuurilisäke
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | punajuuria |
| 2 rkl | voita |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 rkl | hunajaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja lohko punajuuret. Sulata voi kasarissa ja lisää joukkoon punajuuret. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä käännellen. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja hunajalla. Tarjoile lämpimänä lisäkkeenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 6.11.2025





























