Pikainen punajuurilisäke
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 500 g | punajuuria |
| 2 rkl | voita |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 rkl | hunajaa |
- 1.
Kuori ja lohko punajuuret. Sulata voi kasarissa ja lisää joukkoon punajuuret. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä käännellen. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja hunajalla. Tarjoile lämpimänä lisäkkeenä.
Pikainen punajuurilisäke
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | punajuuria |
| 2 rkl | voita |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 rkl | hunajaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja lohko punajuuret. Sulata voi kasarissa ja lisää joukkoon punajuuret. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä käännellen. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja hunajalla. Tarjoile lämpimänä lisäkkeenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 6.11.2025
Suosituimmat
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












