Pikainen punajuurilisäke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pikainen punajuurilisäke

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Punajuuria
2 rkl
Voita
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Hunajaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja lohko punajuuret. Sulata voi kasarissa ja lisää joukkoon punajuuret. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä käännellen. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja hunajalla. Tarjoile lämpimänä lisäkkeenä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.