Pikkelöidyt kasvikset - Yhteishyvä

Pikkelöidyt kasvikset

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Pieni kukkakaali
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
4 dl
Vettä
1 1/2 dl
Väkiviinaetikkaa
2 dl
Hunajaa
1 1/2 tl
Suolaa
1 tl
Sinapinsiemeniä
1 kpl
Viipaloitu valkosipulinkynsi

Näin teet

1

Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele kukkakaali ja pilko pieniksi kukinnoiksi. Huuhtele ja halkaise kesäkurpitsa. Leikkaa puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Kiehauta kattilassa vesi, etikka, hunaja ja mausteet.

Lisää porkkanat ja kukkakaalit. Keitä 3–4 minuuttia napakan kypsiksi. Lisää kesäkurpitsat. Nosta kasvikset reikäkauhan avulla puhtaaseen lasipurkkiin ja valuta päälle liemi. Sulje purkki kannella. Anna jäähtyä. Säilytä viileässä.

Vinkki: Pikkelöidyt kasvikset sopivat lisäkkeeksi lihalle ja ruokaisiin salaatteihin.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja245 g245 g
Proteiinia9 g9 g
Rasvaa2 g2 g
Kuituja12 g12 g
Energiaa kj4728 4728
Energiaa kcal1130 1130

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 dl Vettä

  • 1,5 tl Suolaa

  • 1 tl Sinapinsiemeniä

  • Viipaloitu valkosipulinkynsi

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja245 g245 g
Proteiinia9 g9 g
Rasvaa2 g2 g
Kuituja12 g12 g
Energiaa kj4728 4728
Energiaa kcal1130 1130

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 dl Vettä

  • 1,5 tl Suolaa

  • 1 tl Sinapinsiemeniä

  • Viipaloitu valkosipulinkynsi

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.