Levitä lehtitaikinalevyt leivinpaperille sulamaan. Sulata ja valuta pinaatti siivilässä.
Murenna fetajuusto haarukalla. Sekoita juusto, pinaatti ja kananmuna tasaiseksi tahnaksi. Mausta valkopippurilla.
Kauli taikinalevyt hieman ohuemmiksi. Levitä jokaiselle levylle noin 2 rkl täytettä. Jätä reilu sentti tyhjää taikinalevyn molempiin päihin. Rullaa levyt aloittaen lyhyeltä sivulta. Leikkaa rullat 5 viipaleeksi ja laita ne leivinpaperille pellille.
Paista rullia 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa vähän jäähtyneinä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
18
75
1,4 g
0,8 g
0,1 g
0,1 g
0,1 g
1,2 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g lehtitaikinalevyjä,
0,25 tl valkopippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli