Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaatti-fetarullat

timer-icon30 min
Fork and knife
40 Kappaletta
Fork and knife
40 Kappaletta
Leivo viiden aineksen helpot naposteltavat valmiista lehtitaikinasta. Pyöräytä suolaisten suupalojen kierteisiin suositun feta-pinaattipiirakan ihanat maut.

Ainekset

500 g
lehtitaikinalevyjä
300 g
(2 ps) pinaattia (pakaste)
200 g
fetajuustoa
1 kpl
kananmuna
1/4 tl
valkopippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä lehtitaikinalevyt leivinpaperille sulamaan. Sulata ja valuta pinaatti siivilässä.

500 g
lehtitaikinalevyjä
300 g
(2 ps) pinaattia (pakaste)
2

Murenna fetajuusto haarukalla. Sekoita juusto, pinaatti ja kananmuna tasaiseksi tahnaksi. Mausta valkopippurilla.

200 g
fetajuustoa
1 kpl
kananmuna
1/4 tl
valkopippuria
3

Kauli taikinalevyt hieman ohuemmiksi. Levitä jokaiselle levylle noin 2 rkl täytettä. Jätä reilu sentti tyhjää taikinalevyn molempiin päihin. Rullaa levyt aloittaen lyhyeltä sivulta. Leikkaa rullat 5 viipaleeksi ja laita ne leivinpaperille pellille.

4

Paista rullia 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa vähän jäähtyneinä.

Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Minna Saarni, Taina Salovaara
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 27.3.2006
|
Muokattu: 10.3.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

18

75

1,4 g

0,8 g

0,1 g

0,1 g

0,1 g

1,2 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

500 g lehtitaikinalevyjä,

0,25 tl valkopippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli