Pinaatti-fetarullat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaatti-fetarullat

Pinaatti-fetarullat
Kappaleita
40
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
200°C
Herkulliset pinaatti-fetarullat valmistuvat helposti lehtitaikinalevyjä hyödyntämällä. Kahvipöydässä tai illanistujaisissa maistuvien pienien suupalojen valmistukseen tarvitset vain 5 ainesta.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(á 125 g) pakastepinaattia
200 g
Fetajuustoa
1 kpl
Kananmuna
Valkopippuria
500 g
Pakastettuja lehtitaikinalevyjä

Näin teet

1

Sulata ja valuta pinaatti. Painele feta murumaiseksi haarukalla. Sekoita pinaatti, juusto ja kananmuna tasaiseksi tahnaksi. Mausta kevyesti valkopippurilla.

2

Kauli taikinalevyt hieman suuremmiksi suorakaiteiksi. Levitä täyte taikinalevyjen keskelle. Sulje levyt rulliksi saumapuoli alaspäin. Leikkaa rullista viipaleita ja nosta leivinpaperin päälle pellille. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
Muokattu: 29.5.2019