Pinaatti-fetarullat
Kappaleita
40
Ainekset
2 kpl
(á 125 g) pakastepinaattia
200 g
Fetajuustoa
1 kpl
Kananmuna
Valkopippuria
500 g
Pakastettuja lehtitaikinalevyjä
Näin teet
1
Sulata ja valuta pinaatti. Painele feta murumaiseksi haarukalla. Sekoita pinaatti, juusto ja kananmuna tasaiseksi tahnaksi. Mausta kevyesti valkopippurilla. Kauli taikinalevyt hieman suuremmiksi suorakaiteiksi. Levitä täyte taikinalevyjen keskelle. Sulje levyt rulliksi saumapuoli alaspäin. Leikkaa rullista viipaleita ja nosta leivinpaperin päälle pellille. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Resepti
MInna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
Muokattu: 15.11.2018