Pinaatti-fetarullat
Ainekset
Valmistus
Levitä lehtitaikinalevyt leivinpaperille sulamaan. Sulata ja valuta pinaatti siivilässä.
Murenna fetajuusto haarukalla. Sekoita juusto, pinaatti ja kananmuna tasaiseksi tahnaksi. Mausta valkopippurilla.
Kauli taikinalevyt hieman ohuemmiksi. Levitä jokaiselle levylle noin 2 rkl täytettä. Jätä reilu sentti tyhjää taikinalevyn molempiin päihin. Rullaa levyt aloittaen lyhyeltä sivulta. Leikkaa rullat 5 viipaleeksi ja laita ne leivinpaperille pellille.
Paista rullia 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa vähän jäähtyneinä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
18
75
1,4 g
0,8 g
0,1 g
0,1 g
0,1 g
1,2 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g lehtitaikinalevyjä,
0,25 tl valkopippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli