Pinaatti-fetarullat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pinaatti-fetarullat

Pinaatti-fetarullat

timer-icon30 min
Fork and knife
40 Kappaletta
Fork and knife
40 Kappaletta
Herkulliset pinaatti-fetarullat valmistuvat helposti lehtitaikinalevyjä hyödyntämällä. Kahvipöydässä tai illanistujaisissa maistuvien pienien suupalojen valmistukseen tarvitset vain 5 ainesta.

Ainekset

2 kpl
(á 125 g) pakastepinaattia
200 g
Fetajuustoa
1 kpl
Kananmuna
Valkopippuria
500 g
Pakastettuja lehtitaikinalevyjä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata ja valuta pinaatti. Painele feta murumaiseksi haarukalla. Sekoita pinaatti, juusto ja kananmuna tasaiseksi tahnaksi. Mausta kevyesti valkopippurilla.

2

Kauli taikinalevyt hieman suuremmiksi suorakaiteiksi. Levitä täyte taikinalevyjen keskelle. Sulje levyt rulliksi saumapuoli alaspäin. Leikkaa rullista viipaleita ja nosta leivinpaperin päälle pellille. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.