Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli ja chili. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää valkosipuli, chili ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele sekaan pasta ja lisää tilkka pastan keitinlientä. Annostele lautasille ja lisää päälle revitty mozzarella ja reilusti basilikaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2539
607
27,0 g
12,5 g
66,5 g
0,5 g
3,5 g
21,5 g
0,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g Babypinaattia,
Valkosipulinkynttä,
Chiliä,
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Tuoretta basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli