Pinaatti-mozzarellaspagetti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaatti-mozzarellaspagetti

???
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Spagetista ja kasviksista syntyy täysipainoista pikaruokaa. Valitsemalla täysjyväspagetin saat ruokaan enemmän kuitua. Tuore pinaatti tuo spagettiin makua ja väriä.
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Spagettia
150 g
Babypinaattia
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 - 1 kpl
Chiliä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Voita
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
125 g
Mozzarellajuustoa
Tuoretta basilikaa

Näin teet

1

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli ja chili. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää valkosipuli, chili ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele sekaan pasta ja lisää tilkka pastan keitinlientä. Annostele lautasille ja lisää päälle revitty mozzarella ja reilusti basilikaa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja67 g133 g
Proteiinia22 g43 g
Rasvaa27 g54 g
Kuituja4 g7 g
Energiaa kj2539 5078
Energiaa kcal607 1213

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 150 g Babypinaattia

  • Valkosipulinkynttä

  • Chiliä

  • 0,5 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Tuoretta basilikaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja67 g133 g
Proteiinia22 g43 g
Rasvaa27 g54 g
Kuituja4 g7 g
Energiaa kj2539 5078
Energiaa kcal607 1213

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 150 g Babypinaattia

  • Valkosipulinkynttä

  • Chiliä

  • 0,5 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Tuoretta basilikaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.