Pinaatti-mozzarellaspagetti

arvosana5/5

(1)arvio
2 Annosta

15 min

Spagetista ja kasviksista syntyy täysipainoista pikaruokaa. Valitsemalla täysjyväspagetin saat ruokaan enemmän kuitua. Tuore pinaatti tuo spagettiin makua ja väriä.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
200 gspagettia
150 gbabypinaattia
3 kplvalkosipulinkynttä
1/2 - 1 kplchiliä
1 rkloliiviöljyä
1 rklvoita
1/2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
125 gmozzarellajuustoa
tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli ja chili. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää valkosipuli, chili ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele sekaan pasta ja lisää tilkka pastan keitinlientä. Annostele lautasille ja lisää päälle revitty mozzarella ja reilusti basilikaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 150 g Babypinaattia, Valkosipulinkynttä, Chiliä, 0,5 tl Suolaa, Rouhittua mustapippuria, Tuoretta basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 10.11.2025

Samankaltaisia reseptejä