Pinaatti-mozzarellaspagetti | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pinaatti-mozzarellaspagetti

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Spagetista ja kasviksista syntyy täysipainoista pikaruokaa. Valitsemalla täysjyväspagetin saat ruokaan enemmän kuitua. Tuore pinaatti tuo spagettiin makua ja väriä.

Ainekset

200 g
Spagettia
150 g
Babypinaattia
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 - 1 kpl
Chiliä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Voita
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
125 g
Mozzarellajuustoa
Tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli ja chili. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää valkosipuli, chili ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele sekaan pasta ja lisää tilkka pastan keitinlientä. Annostele lautasille ja lisää päälle revitty mozzarella ja reilusti basilikaa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2539

607

27,0 g

12,5 g

66,5 g

0,5 g

3,5 g

21,5 g

0,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

150 g Babypinaattia,

Valkosipulinkynttä,

Chiliä,

0,5 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Tuoretta basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli