Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kiehauta pinaatti kiehuvassa vedessä. Puserra kuivaksi siivilässä ja silppua. Kuumenna öljy paistokasarissa, lisää silputtu sipuli ja kuullota se pehmeäksi. Lisää pinaatti ja kuumenna sekoitellen. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua sekaan lohi.
Paista munat öljytilkassa siten, että keltuainen jää valuvaksi. Mausta munat kevyesti suolalla ja pippurilla. Kääntele pinaatti-lohiseos kuuman, valutetun pastan sekaan. Jaa annokset lautasille. Silppua pinnalle basilikaa ja lisää halutessasi raastettua parmesaania. Nosta paistetut munat annosten päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
501
2097
23,5 g
4,8 g
50,3 g
1,0 g
2,8 g
21,3 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
250 g Tuoretta pinaattia,
0,5 tl Suolaa,
Suolaa,
Mustapippuria,
Silputtua basilikaa,
Parmesaaniraastetta, halutessasi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli