Pinaatti-savulohipasta - Yhteishyvä

Pinaatti-savulohipasta

???
Annokset
4
Pasta on juhlaruokaa, kun sen höysteenä on tuoretta pinaattia ja kylmäsavulohta. Paista munat siten, että keltuainen jää löysäksi ja toimii pastan kastikkeena.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Pennepastaa
250 g
Tuoretta pinaattia
1 kpl
Sipuli
3 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
150 g
Kylmäsavulohta
4 kpl
Kananmunaa
Suolaa
Mustapippuria
Silputtua basilikaa
Parmesaaniraastetta, halutessasi

Näin teet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kiehauta pinaatti kiehuvassa vedessä. Puserra kuivaksi siivilässä ja silppua. Kuumenna öljy paistokasarissa, lisää silputtu sipuli ja kuullota se pehmeäksi. Lisää pinaatti ja kuumenna sekoitellen. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua sekaan lohi.

Paista munat öljytilkassa siten, että keltuainen jää valuvaksi. Mausta munat kevyesti suolalla ja pippurilla. Kääntele pinaatti-lohiseos kuuman, valutetun pastan sekaan. Jaa annokset lautasille. Silppua pinnalle basilikaa ja lisää halutessasi raastettua parmesaania. Nosta paistetut munat annosten päälle.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja50 g201 g
Proteiinia21 g85 g
Rasvaa24 g94 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj2097 8388
Energiaa kcal501 2004

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 250 g Tuoretta pinaattia

  • 0,5 tl Suolaa

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • Silputtua basilikaa

  • Parmesaaniraastetta, halutessasi

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja50 g201 g
Proteiinia21 g85 g
Rasvaa24 g94 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj2097 8388
Energiaa kcal501 2004

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 250 g Tuoretta pinaattia

  • 0,5 tl Suolaa

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • Silputtua basilikaa

  • Parmesaaniraastetta, halutessasi

Resepti
Taina Salovaara

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.