Pinaattipannari ja puolukkasurvos | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pinaattipannukakku

Pinaattipannari ja puolukkasurvos

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pinaattilettujen helpompi versio pinaattipannari valmistuu uunissa.

Ainekset

150 g
(1 pussi) pakastepinaattia
2 kpl
Kananmunaa
8 dl
Maitoa
5 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
25 g
Sulatettua margariinia

puolukkasurvos

200 g
Puolukoita
4 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata ja valuta neste pakastepinaatista. Sekoita kulhossa munat, maito, jauhot, suola, sulatettu rasva ja pinaatti keskenään tasaisesi taikinaksi. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.

150 g
(1 pussi) pakastepinaattia
2 kpl
Kananmunaa
8 dl
Maitoa
5 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
25 g
Sulatettua margariinia
2

Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Survo puolukat sokerin kanssa niin, että osa marjoista jää kokonaisiksi. Tarjoa puolukkasurvosta pinaattipannarin kanssa.

200 g
Puolukoita
4 rkl
Sokeria
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 28.6.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.