Helppo pinaattipannari

arvosana5/5

(2)arviota
6 Annosta

60 min (josta 30 min aktiivista)

Pellillinen pinaattipannukakkua sopii pääruoaksi, iltapalaksi tai välipalaksi. Uunissa kerralla valmistuva suolainen pannari on kuin pinaattilettujen helpompi versio. Tarjoa yhdessä puolukkasurvoksen kanssa.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
150 g(1 ps) pakastepinaattia
3 kplkananmunaa
8 dlmaitoa
5 dlvehnäjauhoja
1 tlsuolaa
25 gsulatettua margariinia

Puolukkasurvos

200 g(1 ps) puolukoita
4 rklsokeria

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Sulata ja valuta neste pakastepinaatista. Sekoita kulhossa munat, maito, jauhot, suola, sulatettu rasva ja pinaatti keskenään tasaisesi taikinaksi. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.

    MääräAinesosa
    150 g(1 ps) pakastepinaattia
    3 kplkananmunaa
    8 dlmaitoa
    5 dlvehnäjauhoja
    1 tlsuolaa
    25 gsulatettua margariinia
  2. 2

    Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

  3. 3

    Survo puolukat sokerin kanssa niin, että osa marjoista jää kokonaisiksi. Tarjoa puolukkasurvosta pinaattipannarin kanssa.

    MääräAinesosa
    200 g(1 ps) puolukoita
    4 rklsokeria

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Reetta Pasanen
19.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä