Sulata ja valuta neste pakastepinaatista. Sekoita kulhossa munat, maito, jauhot, suola, sulatettu rasva ja pinaatti keskenään tasaisesi taikinaksi. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Survo puolukat sokerin kanssa niin, että osa marjoista jää kokonaisiksi. Tarjoa puolukkasurvosta pinaattipannarin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
448
1876
13,7 g
4,7 g
57,7 g
17,8 g
3,0 g
20,8 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli