Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaattipannari ja puolukkasurvos

timer-icon60 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Pellillinen pinaattipannukakkua sopii pääruoaksi, iltapalaksi tai välipalaksi. Uunissa kerralla valmistuva suolainen pannari on kuin pinaattilettujen helpompi versio. Tarjoa yhdessä puolukkasurvoksen kanssa.

Ainekset

150 g
(1 ps) pakastepinaattia
3 kpl
Kananmunaa
8 dl
Maitoa
5 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
25 g
Sulatettua margariinia

Puolukkasurvos

200 g
(1 ps) puolukoita
4 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata ja valuta neste pakastepinaatista. Sekoita kulhossa munat, maito, jauhot, suola, sulatettu rasva ja pinaatti keskenään tasaisesi taikinaksi. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.

150 g
(1 ps) pakastepinaattia
3 kpl
Kananmunaa
8 dl
Maitoa
5 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
25 g
Sulatettua margariinia
2

Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

3

Survo puolukat sokerin kanssa niin, että osa marjoista jää kokonaisiksi. Tarjoa puolukkasurvosta pinaattipannarin kanssa.

200 g
(1 ps) puolukoita
4 rkl
Sokeria
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 20.7.2010
|
Muokattu: 30.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

448

1876

13,7 g

4,7 g

57,7 g

17,8 g

3,0 g

20,8 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli