Pinaattipannari ja puolukkasurvos
Ainekset
Valmistus
Sulata ja valuta neste pakastepinaatista. Sekoita kulhossa munat, maito, jauhot, suola, sulatettu rasva ja pinaatti keskenään tasaisesi taikinaksi. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Survo puolukat sokerin kanssa niin, että osa marjoista jää kokonaisiksi. Tarjoa puolukkasurvosta pinaattipannarin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
448
1876
13,7 g
4,7 g
57,7 g
17,8 g
3,0 g
20,8 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli