Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Levitä leivinpaperin päälle pellille. Paahda 150 asteessa 15 minuutin välein sekoitellen, yhteensä 60–70 minuuttia. Jäähdytä.
Pakkaa kannelliseen lasipurkkiin tai tiiviisti pusseihin. Granola säilyy hyvänä noin kuukauden.
Vinkki: Vaihtele pähkinöitä ja siemeniä makusi mukaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
3001
12557
206,0 g
21,0 g
199,0 g
103,0 g
36,0 g
75,0 g
3,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 tl Piparkakkumaustetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli